Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان مدیر کل هواشناسی استان گلستان گفت: به هنگام بروز حوادث طبیعی جوی، داده‌ها را از سامانه‌های ماهواره‌ای و راداری دریافت می کنیم و در اختیار مردم می گذاریم تا هنگام دریافت خسارت از بیمه متضرر نشوند.

نوربخش داداشی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه تعداد سامانه‌های هواشناسی استان گلستان در حال حاضر ۱۵۰  سامانه است، اظهار کرد: متاسفانه تعداد ایستگاه‌های هواشناسی در مناطق کوهستانی استان گلستان کم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل هواشناسی استان گلستان با اشاره به اینکه در سال گذشته ۱۳ ایستگاه خودکار "دیتالاگر" که برای هشدار سریع بسیار مهم است در ارتفاعات استان راه‌اندازی شد، ادامه داد: مقرر گردیده تا برای سال مالی ۱۴۰۱ تعداد ۱۲ ایستگاه دیگر در ارتفاعات استان که از پیش مکان یابی شده، نصب گردد.

داداشی با تاکید بر اینکه این ایستگاه‌ها به هنگام شروع بارش ها، داده‌های بارشی را به ما ارسال می‌کنند، افزود: برای سال ۱۴۰۱ پیگیر ایجاد یک ایستگاه شبانه روزی کامل در "چهارباغ" گرگان هستیم که به شکل توامان پوشش جاده‌ای و ایستگاه سینوپتیک را شامل شود.

وی با بیان اینکه ایجاد ایستگاه جدید می‌تواند در کنار ایستگاه جاده ای "خوش ییلاق" در شهرستان آزادشهر داده‌های کاملی از بارش‌ها و دیگر تحولات جوی را به ما منتقل کند، توضیح داد: با نصب ایستگاه‌های هواشناسی استاندارد بین المللی می توانیم داده‌های کامل را به دست آوریم.

مدیر کل هواشناسی گلستان فاصله استاندارد ایستگاه‌های سینوپتیک از هم را ۱۰۰ کیلومتر عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه وزش و جهت باد جزو مولفه‌هایی هستند که تغییرپذیری آنها بالا می باشد، به همین دلیل در پدیده‌های جوی داده‌های نزدیک‌ترین ایستگاه محاسبه می شود.

وی اخذ مجوز راه‌اندازی ایستگاه شهری در گرگان را از الزامات برشمرد و اضافه کرد: هر چند که برای پیش‌بینی و حتی وقوع حوادث طبیعی جوی می توانیم با بهره‌مندی از سامانه‌های ماهواره‌ای و راداری به مردم کمک کنیم تا در هنگام بروز حادثه بتوانند خسارت‌های خود را از بیمه‌ها دریافت کنند و متضرر نشوند، ولی پیگیر این هستیم تا در مراکز مهم شهرهای پرجمعیت استان مجوز ایجاد ایستگاه‌های شهری بگیریم و در این زمینه باید شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به ما کمک کنند.

وی با تاکید بر اینکه ۸۸ ایستگاه باران سنجی استان گلستان در روستاها مستقر شده اند، تصریح کرد: اگر شهرداران و دهیاران همکاری و همراهی کنند، می توانیم علاوه بر ایجاد و راه‌اندازی ایستگاه‌های جدید در اقصی نقاط استان، پارامترها را افزایش دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی هواشناسي هواشناسی کشاورزی پیش بینی هواشناسی هشدار هواشناسی هواشناسی گلستان اخطاریه هواشناسی ایستگاه هواشناسی گلستان بیمه محصولات کشاورزی بيمه هواشناسی استان استان گلستان ایستگاه ها داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۸۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبان ماه ایستگاه پایانی جهت تکمیل بیمارستان‌های بندرعباس و میناب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، عصر سه شنبه با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، پیمانکاران و مشاوران پروژه‌های بیمارستانی استان، جلسه بررسی آخرین روند پیشرفت و حل مشکلات بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس و بیمارستان میناب برگزار شد.

مهدی دوستی در این جلسه با اشاره به اولویت طرح‌های بیمارستانی استان جهت تکمیل، اظهار داشت: از ابتدای دولت تاکنون ۷ طرح و پروژه بیمارستانی یا آغاز شده یا تکمیل آن با جدیت دنبال شده که از این تعداد ۳ پروژه به اتمام رسیده و سایر بیمارستان‌ها نیز پیشرفت خوبی دارند.

وی با تأکید بر فوریت واگذاری انشعابات آب و برق بیمارستان‌های در حال ساخت استان، افزود: تکمیل ۲ بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس و بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی میناب بسیار حائز اهمیت است که با حل مشکلات موجود و تأمین منابع مالی، این پروژه‌ها طبق زمانبندی، آبان ماه برای تخت گذاری به دانشگاه علوم پزشکی تحویل و سپس تقدیم مردم استان می‌شود.

استاندار از منظر تأمین آرامش خاطر و امنیت درمان مردم هرمزگان نیز گفت: اگر مسئله زیرساخت درمانی حل شود می‌توان انتظار داشت پزشکان و متخصصان نیز در این استان حضور یابند و مشکل فعلی مردم و مراجعه بیماران به سایر استان‌ها کاهش بیابد.

وی با اشاره به افزایش هزار تخت بیمارستانی به استان، تصریح کرد: تکمیل این دو بیمارستان بزرگترین کار برای استان خواهد بود که موجب می‌شود سرانه تخت بیمارستانی استان از ۱.۳ به ۱.۹ برسد که از متوسط کشوری نیز بالاتر خواهد بود.

دوستی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه با تعریف طرح‌های مختلف در حوزه بهداشت و درمان و تأمین تجهیزاتی از قبیل دستگاه دیالیز به دنبال اصلاح اکوسیستم درمانی استان هستیم گفت: منابع تکمیل طرح‌های درمانی را از محل‌هایی نظیر مولد سازی و سایر منابع تخصیص خواهیم داد، پیمانکاران نیز باید در موعد مقرر نسبت به خرید تجهیزات و تکمیل بیمارستان‌ها اقدام کنند.

کد خبر 6099806

دیگر خبرها

  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • اسفندیار: پائز انگیزه زیادی دارد/ تمام توانمان را برای صعود به المپیک می‌گذاریم
  • پربارش‌ترین مناطق استان سمنان در شبانه‌روز گذشته
  • اسفندیار: پائز انگیزه زیادی دارد/ تمام توان خود را می‌گذاریم
  • پیام تسلیت آیت الله نورمفیدی در پی شهادت مامور گلستانی فراجا
  • آماده‌باش کامل مدیریت شهری مشهد در پی هشدار سطح نارنجی هواشناسی
  • آبان ماه ایستگاه پایانی جهت تکمیل بیمارستان‌های بندرعباس و میناب
  • تداوم بارش باران در آذربایجان شرقی
  • آسمان گلستان تا فردا تحت تاثیر امواج سامانه کم فشار قرار دارد
  • برگزاری دومین دوره مسابقات اسکواش «گرگان‌جونیور» در گلستان