Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوربخش داداشی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در نتیجه فعالیت این سامانه بارشی از ظهر پنجشنبه در ارتفاعات گرگان، کردکوی، بندرگز، رامیان ،آزادشهر، مینودشت، گالیکش و علی‌آباد، مراوه‌تپه و کلاله برف بارید.

وی میزان بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در نواحی غربی گلستان را بین ۳۰ تا ۴۰ ، نواحی مرکزی را بین ۲۰ تا ۳۰ و نواحلی شرقی را کمتر از ۲۰ میلیمتر اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 داداشی اظهار داشت: طی این مدت ۲۰ سانتیمتر برف در درازنوی کردکوی بر زمین نشست و اهالی شاهکوه نیز شاهد بارش ۱۵ سانتیمتر برف بودند.

مدیرکل هواشناسی گلستان گفت : شامگاه امشب این سامانه از بخش های شرقی استان خارج می شود و هفته پیش روی بارش خاصی در استان نخواهیم داشت.

در همین راستا فرمانده پلیس راه گلستان هم در گفت‌وگو با ایرنا اظهارداشت : جاده های استان باز است و تردد در مناطق کوهستانی خوش ییلاق و توسکستان با زنجیر چرخ انجام می شود.

 سرهنگ علی عبدی گفت : رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب با وسیله جلو در حین رانندگی و همچنین پرهیز از سفرهای غیرضروری و اجتناب از سفر در شب در محورهای کوهستانی و برفی، از توصیه های جدی پلیس راهور است.

حسینی مدیر آب منطقه ای گلستان هم به خبرنگار ایرنا گفت که در  حوضه خلیج گرگان در ایستگاه باغو بندرگز ۴۰ میلیمتر ، حوضه قره سو در ایستگاه شصت کلاته ۳۰ میلیمتر ، حوضه گرگانرود در فاضل آباد کتول ۲۴ میلیمتر ، حوضه اترک در منطقه هوتن شرق گلستان هشت میلیمتر  و حوضه نکارود در منطقه شاهکوه ۱۰ میلیمتر باران به ثبت رسیده است .

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان هم در خصوص احتمال یخ زدگی لوله‌ها و کنتورهای آب در فصل سرما و یخبندان به مشترکان هشدار داد.

بهزاد هرمزی افزود: احتمال ترکیدگی لوله‌های روباز و کنتورهای آب در سرمای شدید وجود دارد و عایق کردن اطراف کنتور به وسیله پشم شیشه، گونی، موکت و البسه فرسوده در محفظه کنتور و عایق بندی لوله‌های آب در فضای باز ساختمان از جمله اقدام‌هایی است که شهروندان و روستاییان می‌توانند در خصوص پیشگیری از یخ زدگی لوله‌ها و کنتورها انجام دهند.

غلامرضا غلامی، رئیس جمعیت هلال احمر گرگان هم گفت: در پی بارش برف شب گذشته در جاده کوهستانی توسکستان - شاهرود و سختی تردد در این محور، امدادگران ۶ خانوار شامل ۲۴ نفر را که در برف گرفتار شده بودند به مکان امن منتقل کردند.

 گلستان با گستره افزون بر ۲۰ هزار کیلومتر مربع و برخورداری از هفت اقلیم آب و هوایی، ۲۸ مرکز باران سنجی برخط و ۱۴۰ مرکز ایستگاه هواشناسی دارد.

گلستان از جنوب با سمنان، از شرق با خراسان شمالی، از غرب با مازندران و از شمال با ترکمنستان همسایه است.

برچسب‌ها استان گلستان بارش برف بارش باران سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان گلستان بارش برف بارش باران استان گلستان بارش برف بارش باران سازمان هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۸۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب

 به گزارش تابناک، محمدصادق معتمدیان در بک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه سال گذشته سال سختی را به جهت کاهش بارندگی و گرمای زیاد گذراندیم و نگرانی های جدی در بین مردم نسبت به خشک شدن دریاچه ارومیه به وجود آورده بود، گفت: خوشبختانه بارندگی‌های خوبی را طی دو سه ماه اخیر در سطح حوضه آبریز دریاچه ارومیه شامل سه استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و کردستان داشتیم.

وی با بیان اینکه این وضعیت باعث افزایش تراز آب دریاچه ارومیه شد، افزود: تراز این دریاچه نسبت به مدت مشابه سال قبل منتهی به ۱۷ اردیبهشت ۲۰ سانتیمتر افزایش یافته است (۱۲۷۰.۶۰ سانتی متر).

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با بیان اینکه وسعت دریاچه ارومیه نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل با ۵۶۰ کیلومتر مربع افزایش به ۲۰۰۰ کیلومتر مربع رسیده است، ادامه داد: حجم آب دریاچه نیز با ۶۰۰ میلیون مترمکعب افزایش نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل، به ۲.۵ میلیارد مترمکعب رسیده است.

معتمدیان با بیان اینکه از لحاظ میزان بارش خیلی اتفاق خارق العاده‌ای نیفتاده است، گفت: در سال ۹۸ در حوضه آبریز دریاچه ارومیه ۴۶۰ میلی متر بارش داشتیم که اکنون به ۳۰۵ رسیده، در سال ۹۸ نسبت به امسال ۵۱ درصد افزایش بارندگی داشتیم. سال ۹۹ تا ۱۴۰۲ دوره ۴ ساله خشکسالی داشتیم و بارندگی های امروز نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه بارش در حوضه دریاچه ارومیه نسبت به میانگین بلندمدت یک درصد افزایش یافته است، افزود: در حوضه آبریز دریاچه ارومیه بیش از ۱۴۰ هزار هکتار باغات اضافه شده، یعنی ۱.۵ میلیارد متر مکعب آب مازاد به بخش کشاورزی در دورانی که شاهد کاهش حجم آب در دریاچه ارومیه بودیم، تحمیل کردیم. این غفلتی بوده که در دوره‌های گذشته شده است.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با بیان اینکه امروز در حوضه آبریز دریاچه ارومیه متاسفانه سه محصول سیب، یونجه و چغندر ۵۷ درصد آب تولیدی حوزه آذربایجان غربی را مصرف می کند، ادامه داد: ۵۸ هزار هکتار باغات سیب هستند که ۵۰ درصد از این باغات بالای ۳۰ سال عمر دارند و از لحاظ بهره‌وری هم دچار مشکل هستند. این باغات کشت دوگانه هستند، یعنی در همین مزارع یونجه هم کشت می‌شود بنابراین ۳۲ درصد از آب تولیدی استان صرف یونجه می‌شود که محصول غیر استراتژیک است.

معتمدیان با بیان اینکه ۹۰ درصد آب تولیدی در حوضه آبریز در بخش کشاورزی مصرف می‌شود، اظهارکرد: رویکردی که ستاد احیای دریاچه ارومیه به ریاست دکتر محمد مخبر- معاون اول رییس جمهوری - در دولت سیزدهم دارد، تمرکز بر مدیریت نرم‌افزاری یعنی تغییر الگوی کشت است.

وی با بیان اینکه ۷۴ هزار حلقه چاه غیرمجاز در این منطقه (سه استان) حفر شده است، گفت: در همین دولت حدود ۴۰۰۰ چاه را توانستیم مسدود کنیم.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۶۰ کیلومتر از رودخانه‌های منتهی به دریاچه ارومیه لایروبی شده‌اند، افزود: این کار اثرات خوبی داشته است. در بحث تکمیل مدول سوم تصفیه‌خانه ارومیه که سال گذشته افتتاح شد، امسال ۴۰ میلیون متر مکعب رهاسازی پساب فاضلاب ارومیه به دریاچه ارومیه داشتیم.

معتمدیان با بیان اینکه برنامه‌هایی در ستاد احیای کشور برنامه ریزی شده تا حدود یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون متر مکعب حقآبه رهاسازی سد و رودخانه های فاقد سد داشته باشیم، ادامه داد: در حال حاضر این آمار از یک میلیارد و ۴۰۰ مترمکعب هم گذشته یعنی ۳۰۰ میلون مترمکعب از آنچه پیش بینی شده رهاسازی انجام شده است.

وی با بیان اینکه روزانه ۳۰ میلیون مترمکعب آورده و ورودی به دریاچه ارومیه داریم که براساس ایستگاه‌های هیدرومتریک در ورودی دریاچه ثبت می‌شود، اظهارکرد: امیدواریم در دو سه هفته آینده با ادامه بارندگی های پیش رو و رهاسازی هایی که انجام می شود، این میزان به سه میلیارد متر مکعب یا بیشتر برسد.

معتمدیان در پایان با اشاره به علاقه مردم به دریاچه ارومیه گفت: در روزهای گذشته صف ۲۲ کیلومتری خودروها تا دریاچه ارومیه داشتیم و ۷۰ هزار تلفن همراه فعال بود یعنی جمعیت ۲۰۰ هزار نفر ساعت‌ها در صف ترافیک بودند تا خود را به دریاچه ارومیه برسانند که نشان از وابستگی مردم به دریاچه است.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • ۷۶.۸ میلی متر بارش در بهار در آذربایجان شرقی ثبت شده است
  • بارش‌ها در خراسان جنوبی از بلندمدت پیشی گرفت
  • توفان شدید غرب و جنوب خراسان رضوی را درنوردید
  • بارش‌های ۳ روز اخیر در اردبیل خسارتی به همراه نداشته است
  • افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب
  • تداوم بارش باران در تهران تا پنجشنبه
  • پیش بینی تندباد تا پایان هفته در اصفهان
  • حجم ذخیره آب مخازن سدهای کردستان به ۷۲ درصد رسید
  • میانگین بارش در خراسان شمالی ۸۲ درصد افزایش پیدا کرده است
  • کلان‌شهر اصفهان بارش‌های یک‌سال زراعی کامل را دریافت کرد